Ring oss gärna! +46 734 32 00 10|info@zogaj.se

Fuck Cancer

//Fuck Cancer

Fuck Cancer

Cancer är personligt! Inte bara för mig som förlorade en av mina närmsta vänner i lungcancer för snart 24 år sedan. I sina bästa år ryckets han ifrån oss efter fem års kamp och fem tunga operationer. Nä – cancer är personligt för oss alla. För tänk efter, alla kan nog hitta någon i sin omgivning som på något sätt drabbats av denna sjukdom. En del klarar sig efter en tung kamp. Andra gör det inte. Vi vet vad cancer innebär och hur det kan drabba oss.

Forskningen går ständigt framåt och det är bra. Ofta tänker jag på hur det skulle varit om min vän fått cancer idag. För faktum är att han hade haft mycket större chans att överleva. Det är inspirerande att följa denna forskning som pågår runt om i landet men också runt om i världen. Det pratas om allt ifrån vaccin mot vissa typer av cancer till behandlingar utan att skära i kroppen. Jag har själv genomfört ett projekt för att behandla hudcancer genom fotodynamisk terapi (PDT)Chalmers med lyckat resultat.

När vi kan försöker vi hjälpa till…
Den 10:e augusti går startskottet för Havskampen – en aktivitet i samarbete med Arbetsförmedlingen där unga engagerar sig i att hjälpa unga. Jag gillar denna typ av aktiviteter och tycker att fler unga borde kunna engageras på liknande sätt. Att bygga upp nätverk är något som tar tid och något som är nödvändigt för att lättare komma ut på arbetsmarknaden. Att man samtidigt hjälper till och bidrar till samhället och hjälper andra unga är ett stort plus.

Zogaj medverkar på olika sätt. Förutom en inspirationsföreläsning som vi höll för teamet finns vi på plats på Marstrand. Vi kommer att ha aktiviteter för hela familjen där vi lär er hur hjärnan fungerar och ni kan samtidigt vinna priser från vår shop!

Boka Zogaj och bidra!
Under hela Havskampen kan ni ge ert bidrag genom att boka Zogaj. Ni får då inspiration, hjärnträning och ovärderliga insikter samtidigt som ni bidrar! 20% av alla intäkter går oavkortat till Havskampens insamling.

Ni kan boka Zogaj till följande:
Inspirationsföreläsning, workshop till ert företag.
Besök hos er skola.
Studieteknik för barn 7-17 år gamla (med RUT avdrag!)
Hjärnträning för vuxna.

Läs mer hur du gör för att boka här!

PS: En sista sak – glöm inte att Kolla Pungen – din egen pung alltså 😉 DS

Be Sociable, Share!
By | 2017-12-11T21:57:24+00:00 juli 31st, 2013|Allmänt|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Alexandra 28 augusti, 2013 at 14:59

    Tycker det är ett väldigt bra grej!

Leave A Comment

Titta på vår TEDx

Sagt om Zogaj

”Det var den bästa föreställningen jag har varit med om!””Det var riktigt intressant och föreläsaren var inspirerande och man blev intresserad.”, Elev i årskurs 8 under Vetenskapsfestivalen 2014

Vår mission

Vi verkar för att hjärnträning genom minnesträning ska bli en del i allas vardag. Precis som vi idag har gymkort och regelbundet motionerar våra kroppar vill vi verka för att vi tränar våra hjärnor regelbundet.

Kontakt

Smörgatan 62

Phone: +46 734 320010