Ring oss gärna! +46 734 32 00 10|info@zogaj.se

Om Zogaj

/Om Zogaj
Om Zogaj 2017-12-11T21:57:07+00:00

Vad står Zogaj för

Vi verkar för att hjärnträning genom minnesträning ska bli en del i allas vardag. Precis som vi idag har gymkort och regelbundet motionerar våra kroppar vill vi verka för att vi tränar våra hjärnor regelbundet.
Vi brinner för personlig utveckling genom minnesträning. Vi vet att hjärnträning kan göras tillgänglig för alla från 3 år och uppåt. Därför är vår stora passion att nå en bred målgrupp genom våra tjänster och framför allt genom våra produkter.
Att alla våra kunder skall vara nöjda med våra produkter och tjänster. Att dessa ska ge en insikt i hur hjärnan fungerar kring att skapa bra minnen och träna hjärnan på ett roligt och engagerande sätt.
Föreläsningar, workshops, personlig träning och produkter i världsklass! Levererade pedagogiskt med insikt, värme, passion och mycket humor.

Zogaj of Sweden AB

Zogaj erbjuder tjänster och produkter inom hjärnträning, genom främst minnesträning, och personlig utveckling. Både i form av produkter men även kurser, workshops och föreläsningar.

Zogaj har en unik pedagogik som steg för steg lär dig förstå ditt minne och din hjärna. Vi har verktygen för att maximera din mentala prestation.

Zogaj är ett kunskapsföretag som har din hjärna och din mentala förmåga i fokus. Vi arbetar med metoder för att lära dig att lära så att du kan organisera och hantera din vardag och ditt arbete på ett effektivt och roligt sätt.

Detta gör vi genom inspirerade föreläsningar, seminarier, workshops och utbildningar levererade med mycket värme och humor.

Zogaj’s tjänster vänder sig till företag, skolor och privatpersoner.

Vi är världsledande inom

Vi är bäst i världen på Minnesträning! 100%
Studieteknik kan vi till 100%
Mindmapping är vårt självklara val 100%
Kreativitetsträning 100%
Våra inspirationsföreläsningar uppskattas av 97%

Skriv till oss vid frågor och för offert

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande


Nöjda kunder

Titta på vår TEDx

Sagt om Zogaj

”Det var den bästa föreställningen jag har varit med om!”"Jag tycker att det var jätte bra för att jag lärde nig en Held el tekniker.", Elev i årskurs 3-5, Vetenskapsfestivalen 2014

Vår mission

Vi verkar för att hjärnträning genom minnesträning ska bli en del i allas vardag. Precis som vi idag har gymkort och regelbundet motionerar våra kroppar vill vi verka för att vi tränar våra hjärnor regelbundet.

Kontakt

Smörgatan 62

Phone: +46 734 320010