Ring oss gärna! +46 734 32 00 10|info@zogaj.se
sv 2018-04-25T13:51:05+00:00
Ta vår e-kurs på Udemy!
Vår E-kurs på Skillshare

I read Idriz book on the same topic and it was amazing experience. I really liked the technique he uses and it’s definitely up to everyone to become a master of their own memory by practicing it everyday!

Kalina, Student
This is really helpful!! Thank you so much!
Dalton

Thank you so much for putting together such an excellent course. I found this very inspiring and challenging as I kept putting it down to try these techniques with my other studies that I am pursuing. I highly recommend this.

Meri
The course gave me the basis for the development of memory techniques. I can recommend it to others.
Miroslav

Skriv till oss!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande


Företag

Att kunna använda sitt minne som ett verktyg för att lyckas i arbetslivet är något vi alla önskar. Att minnas namn, nyckelinformation vid viktiga kundmöten eller gör en perfekt presentation direkt från minnet. En tränad hjärna ger personalen verktyg att förstå sin fulla mentala potential i både med och motgång. Vi tränar er organisation med samma tekniker som tagit Sverige till guld i minnes VM!

Skolor

Elever ställs dagligen inför tuffa utmaningar. Varje lektion är som ett mentalt gympapass. Men när ges de verktyg för att hantera denna kunskapsstorm. Vi har verktygslådan för att göra inlärning roligare, enklare och mer engagerande. Eleverna kommer se fram emot nästa kunskapstest med stor glädje oavsett vilket ämne. Vi lär eleverna studera mindre men ändå minnas mer med samma tekniker som vi tagit Sverige till guld i minnes VM!

Privatpersoner

Har du en uppfattning om hur mycket du egentligen kan minnas och hur lätt det faktiskt kan vara? Med minnes och kreativitetsträning öppnas dörren till en värld av möjligheter. Så investera inte bara i ett gymkort för kroppen, inkludera även hjärnan i din träning. En oförglömlig investering som kommer förändra ditt liv!

Avada Admin
Avada Admin
Avada Admin

Vi är bäst i världen på minnesträning, vi tog Sverige till VM-guld 2014!

Föreläsningar, workshops och personlig träning…

Vill ni bli inspirerade, ta del av ovärderlig kunskap, få personlig träning och utveckling med hjärnan i fokus är Zogaj ert självklara val. Vi har tagit Sverige till VM guld, nu vill vi göra er till vinnare!

Kursen är till för dig som vill veta allt om ditt minne. Idriz Zogaj går i 23 videos igenom teknikerna som tagit Sveige till VM guld i minnes VM. Så lär dig utveckla ett världsmästarminne du med! Klicka här för ett bra erbjudande på kursen.

Kan en app ge dig all den minnesträning du behöver? Ja, det var målet när vi tog vi fram appen Zogaj Memo-Gym! Appen utvecklades som en del i en utställning om hjärnan. I 4 videos visar vi hur du ska spela för att få en komplett minnesträning. Det bästa av allt, du kan börja träna redan vid 3 års ålder!

Minnesträning – barnsligt enkelt och roligt!

Vi har något för alla åldrar. Minnessagor för de små. Minnets ABC för ungdomar och vuxna. Appen Zogaj Memo-Gym för dig som verkligen vill utmana din hjärna. Slutligen spelet Zogaj, vårt första och fortfarande mest populära familjespel där alla spelare tränar samtidigt som ni har roligt!

Zogaj spelet

En grundbok i minnesträning

Allt du behöver veta om minnesträning och lite till. En lättsam bok fullspäckad med övningar! Vi garanterar att du är ett minnesproffs när du läst klart boken (och gjort alla övningar).

Köp som bok
Köp som e-bok
Avada Admin

Hjärnträning i din mobil

Zogaj Memo-Gym togs fram som en del av Hjärnanutställningen på Universeum 2010. En av Sveriges första appar för iPad som fortfarande ligger högt på listorna och är ständigt aktuell. Inte så konstigt när appen ger nybörjare träning i grunderna men samtidigt utmanar de bästa minnena i världen!

Hämta för iOS
Hämta för Android
Zogaj spelet

Spelet som tar dig hela vägen till VM

Spelat som visar dig hur minnestekniker fungerar i praktiken! Ni lär samtidigt som ni har roligt och spelet är mer finurligt än man först tror. För med det kan du inte bara lära dig grunderna i minnestekniker utan även lära dig hur du memorerar telefonnummer,  shoppinglistor, binära tal – ja till och med hela kortlekar!

Köp Zogaj här
Addi & virriga pappan

A. Länkmetoden…

Första delen i Minnessagor som lär ut den mest grundläggande minnestekniken av dem alla. Läs den och lär dig hur du kan minnas vägbeskrivningar, minnas namn och ja till och med glosor på främmande språk. Tekniken är den samma oavsett vad du vill lära dig!

Finns som e-bok och att låna på bibliotek!

Köp som bok
Kö som e-bok
Addi knäcker koden

B. Associationsmetoden…

Addi skall minnas en massa siffror. Men hur gör man för att lägga på minnet sådant som inte förstår? Den andra delen i serien Minnessagor lär dig just detta, hur du lär din hjärna hantera abstrakt information den inte förstår.

Finns som e-bok och att låna på bibliotek!

Köp som bok
Köp som e-bok
Addi & vilda Lina

C. Rumsmetoden…

Tänk om du kunde komma ihåg allt och till och med kunna återge det som på beställning. Som en mental kompass som pekar på svaret direkt när du får frågan… Den tredje delen i Minnessagor ger dig just den tekniken du behöver för att klara detta!

Finns som e-bok och att låna på bibliotek!

Köp som bok
Köp som e-bok

Vi är ofta ute i olika miljöer och sprider vårt budskap!

Titta efter oss på exempelvis Vetenskapsfestivalen, bokmässa där vi varit med sedan 2010 eller kanske på Universeum…

Avada Admin
Avada Admin
Avada Admin

Vi var med från början!

Vi har ett stort hjärta för Minnesförbundet vars bärande visioner  är en del av våra mål: att göra minnesträning till en folksport och en naturlig dei i skolsystemet.

  • Förste svensk att tävla minne 2004

  • Sveriges bäst minne fem år i rad!

  • Grundade Svenska Minnesförbundet 2008

  • Grundade Svenska Minneslandslaget 2009

  • Arrangör och värd för SM i minne sedan 2009

  • VM guld 2014!

  • Och detta är bara början…

Vi älskar att inspirera och att få feedback!

Vi brinner för hjärnträning! Med vår kunskap kommer er minnesträning att bli enkel och rolig och Zogaj är med er hela vägen till ert superminne.

”Det var den bästa föreställningen jag har varit med om!”

Det var kul och man lärde sig mycket. Jag tyckte att han förklarade väldigt bra!
Elev i årskurs 3-5, Vetenskapsfestivalen 2014
”Det var riktigt intressant och föreläsaren var inspirerande och man blev intresserad.”
Elev i årskurs 8 under Vetenskapsfestivalen 2014
”Super bra, super kul, rolig bra skoj!”
Kungsbacka kulturhus 30/1-14.
”Mycket intressant. Bra presenterat. Lättförståeligt!”
Kungsbacka kulturhus 30/1-14.
”Det var den bästa föreställningen jag har varit med om!”
Kungsbacka kulturhus 30/1-14
”Jag tycker att det var jätte bra för att jag lärde nig en Held el tekniker.”
Elev i årskurs 3-5, Vetenskapsfestivalen 2014
”Lyfter på hatten för Programkommittén som ordnat det mest fascinerande lunchföredrag jag kan minnas från mina snart tolv år i Rotary.”
Peter, Rotary Majorna, 14/1-14
”Det är jätteroligt spel och jag vinner nästan jämt över mamma. Det är för att jag har ett så bra minne!”
Marcus 5 år
Avada Admin
Avada Admin
Avada Admin

Titta på vår TEDx

Sagt om Zogaj

”Det var den bästa föreställningen jag har varit med om!””Det var riktigt intressant och föreläsaren var inspirerande och man blev intresserad.”, Elev i årskurs 8 under Vetenskapsfestivalen 2014

Vår mission

Vi verkar för att hjärnträning genom minnesträning ska bli en del i allas vardag. Precis som vi idag har gymkort och regelbundet motionerar våra kroppar vill vi verka för att vi tränar våra hjärnor regelbundet.

Kontakt

Smörgatan 62

Phone: +46 734 320010